Ispunjeno obećanje: Umičević uručio 1000 evra paraolimpijcu Harisu Eminoviću

Obećanje je ispunjeno, dao sam Hariju Harisu Eminoviću, članu Stonoteniskog kluba invalida „Vrbas“ 1000 evra za dzeparac na paraolimpijskim igrama koje će se od 24. avgusta do 5. septembra tekuće godine održati u Tokiju i na kojim učestvuje oko 4 400 sportista. Poklonio sam mu 1000 KM koje sam dobio kao nagradu za životno djelo i 1000 KM od odborničkog dodatka Skupštine grada Banjaluka.

Zadovoljstvo mi je i čast da tako jedno dobro dijete i sportista učestvuje na paraolimpijskim igrama., ovaj mladić zaslužuje svaku pažnju I podršku.
Pozivam druge ljude sa posebnim potrebama da se uključe, da se bave sportom , izađu iz svojih kuća, samo tako će pronaći sebe , a i pomoći samom sebi, a i svojim roditeljima i društvu u cjelini.
Sredstva sam uručio Harijevom ocu, Samidu Eminoviću. To mi je bilo posebno zadovoljstvo jer je Samidov otac radio sa mnom u tvornici obuće “Bosna”.

Marinku Umičeviću se u ime Harisa Eminovića zahvalio njegov otac jer se on nalazi na pripremama u Novom Sadu.
“ Zahvaljujem se gospodinu Umičeviću,velikom čovjeku, uglednom privredniku i poznatom humanitarcu koji je prepoznao trud i zalaganje mog sina i po ko zna koji put pokazao humanist na djelu. Prenosim mu Harijeve pozdrave, koji poručuje da mu je žao što danas nije ovdje, da će truditi da zablista u TokijuiI da će mu ova pomoć dobro doći. “ rekao je Samid Eminović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: