Internacionalni Vinski i Gastro Festival Vinosaur 13. i 14. oktobra

Manifestacija Vinosaur je prestižni regionalni vinarski događaj koji, s pauzama u pandemijsOJ 2020. i 2021. godinI, sada već po 13. put organizuje kompanija “Frutela Group” i njihov poslovni tim na čelu sa gospodinom Nenadom Maleševićem.
Nastavljamo našu priču o vinu i gastronomiji koju iz godine u godinu obogaćujemo novitetima na radost i zadovoljstvo svih posjetilaca. Težimo ka unaprijeđenju našeg festivala, očuvanju kvaliteta i edukativnog karaktera istog. Ovaj projekat ekskluzivnog karaktera jednom godišnje okuplja na desetine izlagača sa prostora bivše Jugoslavije, Evrope i svijeta, a pored renomiranih vinarija, učestvuju i brojni domaći i strani gastro izlagača, proizvođači maslina i maslinovog ulja, pršuta i sireva. Na taj način je posjetiocima salona omogućeno da na najbolji način dožive simbiozu vina i gastro delicija.
Dobra organizacija, profesionalizam i prijatna atmosfera doveli su do stalnog rasta u svakom segmentu, te je do sada uspješno organizovano 12 ovakvih manifestacija, sa ciljem ne samo popularizacije vinske kulture na ovim prostorima, nego i upoznavanja sa najnovijim trendovima u proizvodnji vina, izvoznim potencijalima, razmjeni iskustava i ideja.


Na ovogodišnjem, 13. Vinosauru, predstaviće se oko 80 vinarija iz više od 15 država koje će kroz dvodnevno druženje uz degustaciju posjetiocima predstaviti paletu od nekoliko stotina različitih etiketa, stilova i tipova vina.
Uporedo s mnogobrojnim proizvođačima vina, kao i prethodnih godina, svoje najbolje delicije će ponuditi 20-ak izlagača u gastro segmentu.
Termini održavanja ovogodišnjeg Vinosaura su 13. i 14.10.2022. godine na lokaciji Turističkougostiteljskom kompleksu Stara Ada – Ostrvo.
Festival je oba dana otvoren za posjetioce u periodu od 14:00-20:00.
Dnevne ulaznice za 13. Internacionalni Vinski i Gastro festival “Vinosaur 2022” po cijeni od 40 KM možete potražiti na sljedećim lokacijama:
▪️ Wonderland Gift Shop Srpska 99, Banja Luka
▪️ Kuća Pića Branka Popovića 41b, Banja Luka ▪️Drink&More Stepe Stepanoviča 61, Banja Luka te na dane održavanja Festivala na ulazu u TU kompleks Stara Ada-Ostrvo.
Dobrodošli na 13. Internacionalni Vinski i Gastro Festival – VINOSAUR 2022.!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI