Imena najboljih sportista biće poznata 18. februara

Svečana manifestacija izbora najboljih sportista i sportskih organizacija sa područja grada biće održana 18. februara u sportskoj dvorani „Borik“.
– Na javni poziv ukupno je pristiglo 39 prijedloga u ukupno osam kategorija, koje su obuhvaćene izborom. Pored toga, Savjet za mlade i sport, na prijedlog žirija, može dodijeliti specijalne nagrade pojedincima ili sportskim organizacijama koji su ostvarili značajne rezultate, a koji nisu obuhvaćeni predviđenim kategorijama – rekao je načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac.

On je dodao da će najbolje sportiste birati stručni žiri, koji čine članovi Savjeta za mlade i sport, sportski novinari, sportski radnici i najbolji proglašeni sportisti u muškoj i ženskoj konkurenciji u 2017. godini.
Prema njegovim riječima, najbolji sportisti će biti birani u pojedinačnoj i ekipnoj muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji, zatim najtalentovaniji sportisti u obje konkurencije, te najbolji takmičari u sportovima za lica sa invaliditetom. Ovaj izbor, takođe, podrazumijeva izbor najbolje sportske manifestacije.

Stručni žiri će pristigle prijedloge razmotriti na sjednici, najavljenoj za 5. februar.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI