Imate priliku da osvojite do 5.000 KM! Počeo novi krug prijava za konkurs Novog Imena!

Sonja Marković iz Foče je svoju virtuoznost na klaviru pokazala na međunarodnim takmičenjima širom Evrope. Adnan Selimović iz Prnjavora je na korak da ostvari svoj životni san te na policama knjižara ugleda svoju prvu zbirku poezije. Helena Ostojić iz Banjaluke će svojim saksofonom oduvati sve stereotipe i postaviti nova pravila igre. Isidora Cvijetić iz Srpca uskoro krećem putem Estonije da plesnim cipelicama i pokretima osvoji srca žirija jednog od najvećih svjetskih takmičenja.

Ko je sljedeći?

Na krilima podrške zvane Novo Ime, Sonja, Adnan, Helena i Isidora su dobili priliku da svoj talenat otkriju svijetu te pokažu da se sjajne priče i te kako mogu ispričati i na našem podneblju. A sad je vrijeme za novi krug i nova imena.

Jer, kako idejni tvorci iz kompanije „Novo RS“ ističu, „ne manjka nama talenata, no prilika“.

Bilo da imate talenat iz oblasti umjetnosti, kulture, obrazovanja ili sporta, bilo da poznajete nekog čiji talenat je vrijedan priznanja, ovo je priča koju prosto morate da pročitate do samog kraja. Od subote, 16. juna, pa sve do nedjelje, 1. jula – na www.novoime.com traje potraga za novim pričama vrijednim prepričavanja. A šta je nagrada za onog ili onu koja u ovom takmičenju osvoji najviše glasova?

Do 5.000 KM novčane podrške, ali i savjetodavna podrška na putu ka ostvarenju životnog sna.

A jedini uslov za prijavu jeste mjesto prebivališta u Republici Srpskoj i broj godina koji se kreće u rasponu između 16 i 30. Pronalazite se? Ukoliko da, odskočna daska za sve vaše snove i želje će vas čekati na www.novoime.com, a zatreba li vam, kojim slučajem, više informacija – njih ćete pronaći na oficijelnoj Facebook stranici projekta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI