Ignjatović vodio KKI Vrbas do pobjede

Igor Ignjatović na briljantan način je predvodio Košarkaški klub invalida „Vrbas“ do važne pobjede u utakmici Premijer lige BiH koju su ostvarili u Sarajevu protiv ekipe 3K (77:61). Kapiten Banjalučana je istovremeno postigao 26 poena, dok je Vlado Švraka imao učinak od 20, a Elvir Modronja je duel okončao sa 19 ubačenih poena.

– Zadovoljan sam svojom igrom, ali je najvažnije da smo zabilježili novi prvenstveni trijumf koji nas je još više približio još jednom šampionskom slavlju. Naravno, i ostali igrači su dali svoj doprinos kako bismo se pobjednički vratili sa ovog neugodnog gostovanja – izjavio je Igor Ignjatović.
Kapiten Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ potpuno je misli okrenuo ka derbiju narednog kola kojeg u subotu, 19. marta u banjalučkom hramu sporta sa početkom od 11 časova igraju protiv „Zmaja“.
– Respektujemo našeg rivala iz Gradačca koji nas je nedavno dobio u regionalnom takmičenju. Ipak, mi smo šampioni i želimo da u ovom susretu dođemo do nove pobjede, apsolutno sam ubijeđen kako ćemo uz našo dobru igru to ostvariti – jasan je Igor Ignjatović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: