Humanitarni turnir “Osmijeh za svako dijete” u dvorani Kampusa

Poznata fudbalska imena igraće humanitarni turnir pod nazivom “Osmijeh za svako dijete” u dvorani banjalučkog Kampusa u subotu i nedjelju.

Veteranske ekipe banjalučkog Borca, beogradskog Partizana, Sarajeva, Slovenije i Zvijezde Balkana predstaviće se publici u gradu na Vrbasu, cijena ulaznice je pet konvertibilnih maraka, a sav prihod ide Domu za nezbrinutu djecu “Rada Vranješević”.

Organizatori su Boro Vujić, Saša Kajkut, Bojan Puzigaća, Vladan Grujić i Darko Maletić, pored kojih će za crveno-plave da nastupe bivši kapiteni Borca Damir Špica, Oliver Jandrić, Vule Trivunović i mnogi drugi.

Pokretači akcije su još ministar u Vladi RS Alen Šeranić, poznati fizioterapeut Boris Vrhovac i nekadašnji reprezentativac BiH, Banjalučanin Zlatan Muslimović.

On je nedavno boravio u Libiji kao ambasador UNICEF, a predvodiće tim Zvijezda u kom će se naći Hrvoje Milić, Boško Balaban, rukometaši Mladen Bojinović i Goran Malić, košarkaš Marko Šćekić…

Za Partizan će da igraju Goran Trobok, Damir Čakar, Nebojša Vučićević…, iz Sarajeva dolaze Mirza Varešanović, Džemo Berberović, Emir Obuća…, a Sloveniju će da predstavljaju Milivoje Novaković, Mišo Brečko, Branko Ilić…

Banjalučani i svi oni koji za vikend budu u najvećem gradu Srpske sigurno će moći da uživaju u majstorijama pomenutih asova, a važnije od toga i rezultata utakmica jeste pomoć djeci koja su lišena roditeljskog staranja.

Prvi meč u subotu počinje u 16 časova, a u nedjelju će se igrati od 11 sati.

Izvor: Glas Srpske

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: