Humanitarna umjetnička izložba „Umjetnici Banjaluke 2024“

Najveća humanitarna umjetnička izložba u Republici Srpskoj počinje večeras, 15. marta Domu omladine, a riječ je o izložbi “Umjetnici Banjaluke 2024”, koja će trajati do 17. marta.

-Ako voliš slikati, crtati, dizajnirati ili fotografisati, a pritom želiš pomoći nekome, onda je ovo mjesto za tebe. Ove godine možeš biti dio najveće humanitarne izložbe do sada. Pokaži svoj talenat u jednoj od naše četiri kategorije i osvoji UBL24 priznanje – navedeno je ranije u saopštenju organizatora.

Dodali su kako, svi zainteresovani, koji žele da budu dio ove humanitarne priče mogu da se prijave na jednostavan način – tako što će popuniti prijavni obrazac UBL24, koji mogu da preuzmu u opisu linka koji se nalazi na Instagram profilu „Umjetnici Banjeluke 2024“.

-Prodajom svojih radova pomoći ćeš Ivani Stjepić (35) da pobijedi karcinom. Svojim talentom spasi nečiji život. Ulaz na izložbu je slobodan za sve posjetioce koji dođu u subotu, 16. marta i u ned‌jelju 17. marta. Večeras, u petak 15. marta na otvaranju izložbe, ulaz će biti moguć samo uz pozivnicu – navode organizatori.

Idejni tvorac i organizator izložbe je student grafičkog dizajna Nikola Đudurović zajedno sa kolegom i prijateljem Ivanom Letićem.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI