Pokušaj prevare građana napravio gužvu u prostorijama ZIBL

Veliki haos nastao je u prostorijama Zavoda za izgradnju Banjaluka.

Nakon pristiglih računa za komunalnu naknadu stambenih prostora starih i po 15 godina, nastala je velika gužva. Gradska uprava sa potpisom Branke Šljivar poslala je račune svim građanima Banjaluke uz napomenu da ukoliko ne plate “dugovanja”, da je “obavještenje” koje su primili ujedno i opomena pred tužbu.
Tako je prva žena finansija koja vrlo dobro zna da zastara plaćanja komunalnih obaveza zastarijeva nakon 3 godine, stavila je potpis na slobodno možemo reći pokušaj prevare Banjalučana.

Očigledan pokušaj “otimačine” novca od sugrađana nevješto pravda gradski menadžer Bojan Kresojević koji je izjavio da svi građani koji imaju nedoumice u vezi sa nedavno pristiglim računima za komunalnu naknadu mogu se obratiti njemu. Tako je gradski menadžer odjednom postao servis informacija za građane.
Ovo je njegovo pravdanje očiglednog pokušaja “pljačke” sugrađana : “Postoji potreba da se iščiste evidencije i da se na ovaj način obaveze koje su starije od 3 godine, procedurom prigovora za zastaru isknjiže iz evidencija ZIBL, odnosno evidencija obaveza komunalne naknade”.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI