Gradu potreban još jedan park za pse

Ljubitelji pasa sa Starčevice pokrenuće inicijativu za izgradnju novog prostora za njihove ljubimce u tom naselju. Park u blizini tržnog centra “Delta” pun je pogodak, ali za mnoge građane je udaljen, a mišljenja su da je gradu potreban park na Starčevici ili u Obilićevu.

0- Grupa koja se zalaže za ovu ideju broji nekoliko desetina vlasnika pasa i u narednom periodu preduzećemo konkretne korake prema Gradskoj upravi.

Nadamo se da će nam grad izaći u susret i da ćemo dobiti kutak za ljubimce i s ove strane Vrbasa. Postoji nekoliko lokacija za to od Rebrovačkog do Venecija mosta ili na livadi između Venecija mosta i Кlinike za duševne bolesti – rekla je Darinka Zrnić, koja sa svojim ljubimcem Lakijem posjećuje park za pse. Veliki broj penzionera i ljudi koji nemaju prevozno sredstvo željeli bi da izvedu svoje pse u park, ali zbog udaljenosti nisu u mogućnosti da dođu.

– Moj ljubimac obožava da se igra u parku, ali ponekad je zaista daleko da idemo sa Starčevice tamo, a mogu misliti kako je daleko tek onima što žive na Кočićevom vijencu ili na Laušu – dodala je Zrnićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: