Grad sufinansira inovacije u turizmu, za originalne projekte i do 8.000 KM

Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku raspisalo je danas javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta Grada na temu „Inovacije u oblasti turizma s ciljem razvoja turizma u gradu Banja Luka“.
Kako je navedeno, cilj javnog poziva je da se kreiraju i promovišu novi proizvodi u oblasti turizma koji će doprinijeti stvaranju prepoznatljivosti imidža Banjaluke kao turističke destinacije.

Na javni poziv, koji je otvoren do 10. aprila, mogu se prijaviti udruženja građana koja su registrovana za obavljanje djelatnosti turizma ili sa turizmom neposredno povezanih djelatnosti (kulturne, sportske i ostale srodne djelatnosti koje se mogu turistički valorizovati) i koja imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada Banjaluka.
Udruženje koje je prijavilo projekat za sufinansiranje putem javnog poziva dužno je da ga realizuje najkasnije do kraja 2019. godine.

Prema pozivu, predviđen je maksimalan iznos do 8.000 KM po pojedinačnom projektu. Udruženje može prijaviti jedan projekat.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: