Grad organizuje besplatan prevoz na Egzit

Grad Banjaluka organizovaće besplatan prevoz na Egzit, najveći muzički festival u regionu i jedan od najpoznatijih u Evropi, koji će biti održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu.
Besplatno putovanje će biti organizovano za građane koji već posjeduju ulaznice za festival, a Grad je obezbijedio 10 autobusa koji će učesnike ovog festivala prevoziti do Novog Sada i nazad.

Zainteresovani, koji žele putovati na Egzit u Novi Sad, moraju ispuniti sljedeće uslove:

da imaju mjesto prebivališta na području Banjaluke;
posjedovanje ulaznica za Egzit festival koje je potrebno dostaviti na uvid prilikom dolaska u prostorije Gradske uprave i potpisivanja izjave o odgovornosti;
potpisana izjava odgovornosti pripremljena od strane Grada Banjaluke, koja se potpisuje u kancelariji 130 Gradske uprave.
Prilikom prijave obavezno je dostaviti sljedeće podatke:

ime i prezime;
adresu prebivališta;
kontakt – elektronska pošta i telefon;
za koje dane posjeduje ulaznice.

Prijava za putovanje se obavlja isključivo putem elektronske pošte i to na adresu [email protected]
Rok za prijave je 30. jun 2019. godine.

– Nakon što obave prijavu, svi učesnici putovanja su dužni da dođu u kancelariju 130 Gradske uprave gdje će potpisati izjavu o odgovornosti koja je jedan od uslova za putovanje, te donijeti ulaznice na uvid – rekli su u Gradskoj upravi

Naglasili su da će prednost prilikom popunjavanja mjesta za putovanje imaće oni koji posjeduju ulaznice za sva četitri dana Egzit festivala.

O tačnim terminim putovanja u Novi Sad i povratka u Banjuluku, svi učesnici će biti obaviješteni po okončanju procesa prijavljivanja, i to putem internet i fejsbuk stranica Grada Banjaluke.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: