Grad nudi u zakup lokale i prodavnice

Raspisan je oglas o davanju u zakup devet poslovnih prostora (drugo javno oglašavanje).

Prostori koji su ponuđeni u zakup nalaze se u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića 27, Sime Matavulja 6, Bulevar vojvode Živojina Mišića 27,  Hvarskoj  ulici broj 1, Starine Novaka broj 5 i 1A, Braće Mažar i majke Marije broj 9, Bana Milosavljevića broj 20 i u Bronzanom majdanu.

U zavisnosti od prostora, namijenjeni su za trgovinsku, uslužnu ili ugostiteljsku djelatnost. 

Prijaviti se mogu fizička i pravna lica, izuzev onih koji nisu u cjelosti izmirili obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema Gradu Banja Luka. 

Učesnik na oglasu je obavezan da ponudi najmanji početni iznos zakupnine, te da priloži dokaz o uplati kaucije i troškova oglasa u originalu. U početnoj cijeni zakupnine uračunat je i PDV.

Poslovni prostor se izdaje za obavljanje djelatnosti u skladu sa namjenom određenom oglasom. Zainteresovani ponuđači mogu razgledati poslovne prostore uz prethodnu najavu putem broja telefona: 051/244-492.

Učesnici potrebnu dokumentaciju mogu dostaviti do 1. marta 2018. godine u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Grada Banja Luka, kancelarija 14, za svaki poslovni prostor posebno, sa obaveznom naznakom na koverti: GRAD BANjA LUKA, Komisija za poslovne prostore i garaže, PRIJAVA NA OGLAS ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA, sa obaveznom naznakom rednog broja poslovnog prostora iz oglasa (redni broj od 1 do 9 iz oglasa).

Kompletan oglas možete pogledati Ovdje

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: