Grad Banjaluka okrenuo leđa jedinoj banjalučkoj tvornici

Ovim putem vas obavještavamo da nismo dobili tzv. okruglu prodavnicu na bulevaru iako smo ponudili najbolju cijenu, a koja nije tako mala. Pomenuti objekat je u devastiranom stanju, te treba puno sredstava i vremena da se uloži.
Grad Banja Luka je insistirao da se odmah potpiše ugovor u kome se navodi da onaj ko uđe u prostor, preuzima ga u viđenom stanju i strogo se držao toga, bez obzira na sve što je Tvornica obuće Bema dala ovom gradu. Gradska uprava je konstatovala da budućnost grada nije proizvodnja obuće, mada je to realnost, te 10% budžeta Grada ostvari Bema na šivaćoj igli, a šta bi tek bilo da rade Incel, Čajavec, Jelšingrad, Univerzal, Blik, 22. Decembar, kao i mnoge druge firme koje su propale.
Da smo dobili taj prostor, napravili bismo veliki iskorak sa domaćom proizvodnjom, i zaista nam je žao što nije bilo sluha i razumijevanja za nas. Mi ćemo i dalje tražiti adekvatan prostor u centru grada, jer nam je jedina nada za opstanak pokretanje domaće proizvodnje.
Ko želi, može da kupi Beminu obuću u našoj prodavnici koja se nalazi u krugu fabrike. Stoga, dragi Banjalučani, na autobus broj 13 do posljednje stanice na Mejdanu, uvijek ste dobrodošli.

TO Bema

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI