Godinama tukao suprugu, uhapšen zbog prijetnje da će je zaklati

Dragan B. koji je uhapšen zbog veoma ozbiljnih prijetnji da će zaklati i ubiti suprugu danas je predat u nadležnost banjalučkog tužilaštva, gdje će biti ispitan.
Nakon isptivanja, postupajući tužilac će donijeti odluku da li će za ovog nasilnika predložiti jednomjesečni pritvor.

Riječ je o poznatom nasilniku koji već godinama maltretira nevjenčanu suprugu, koju je ranije tukao i kojoj je prijetio.

Prema saznanjima Srpskainfo, Dragan B. je juče došao u market u kojem radi njegova nevjenčana spuruga i pred svima počeo da joj prijeti da će je zaklati.

Neko je tada pozvao policiju koja ga je uhapsila.

– Njih dvoje se nisu nikada vjenčali, ali imaju dvoje djece od devet i deset godina – kaže naš izvor.

Prema njegovim riječima, Dragan je i prije četiri godine brutalno pretukao nevjenčanu suprugu, zbog čega je tada sa djecom boravila u sigurnoj kući.

– Nakon što je izašla iz sigurne kuće ona je odbila da živi sa njim i da ima bilo kakav kontakt. Ona se zatim odselila i sa djecom živi kao podstanar. Međutim, to nije spriječilo nasilnika da dolazi da joj prijeti i maltretira – pojašnjava izvor Srpskainfo.
On dodaje da je nesretna žena bivšeg supruga više puta prijavljivala policiji, ali je on i dalje nastavljao po starom.

– Zbog premlaćivanja od prije četiri godine, protiv njega je nedavno podignuta optužnica i u toku je suđenje u Osnovnom sudu u Banjaluci – istakao je izvor Srpskainfo.

Naš izvor pojašanjava da Dragan B. nije policiji poznat samo po maltretiranju bivše supruge. Poznat je i po remećenju javnog reda i mira, ali i po prekršajima u saobraćaju.

– U novembru 2011. godine je bio uhapšen jer je pokušao da siluje poznanicu, a zbog toga mu je bio određen i pritvor. Nakon što nije uspio u svojoj nameri, brutalno ju je pretukao šakama po glavi – kaže naš sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, do incidenta je tada došlo nakon što su njih dovje bili u jednoj kafani u banjalučkom naselju Rakovačke bare.

Potom ga je, navodno, ona zamolila da je odveze kući, ali su na kraju vozilom krenuli prema Slatini, ali je on zaustavio vozilo u jednom šumarku i pokušao je silovati.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: