Godina dana Igora Radojičića kao gradonačelnika Banjaluke

Analitičari, desetkovana opozicija i građani ocjenjivaće prvu godinu mandata Igora Radojičića kao gradonačelnika Banjaluke. BLMojGrad neće se baviti analizom učinjenog i neučinjenog, nego o primijetnom fenomenu fotografisanja i objavljivanja slika prvog čovjeka Banjaluke na društvenim mrežama.

Ukratko,

Igor Radojičić nije ni stao sa kampanjom nego je nastavio i nakon pobjedničkih izbora.
Igor Radojičić je “rasturio” opoziciju u Banjaluci.
Igor Radojičić je najažurniji političar na Fejsbuku.

Igor Radojičić od početka kampanje koja ga je dovela u fotelju gradonačelnika Banjaluke maksimalno je koristio društvene mreže za komunikaciju sa biračima. Tu praksu je nastavio i preuzimanjem mandata. 
Za godinu dana koliko je Igor Radojičić gradonačelnik, na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio je više od 3 hiljade fotografija. Prostom računicom gradonačelnik je sa mobilnog telefona na svoju FB stranicu svaki dan postavljao skoro deset fotografija u različitim prilikama.

Primjetno je da gradonačelnik 24 sata obilazi sve događaje, manifestacije ili javne radove i obavezno se fotografiše. Osvajanjem mandata odmah je za potrebe fotografisanja u Upravi grada Banjaluka angažovao talentovanog fotografa Aleksandra Čavića čiji rad maksimalno i koristi. Otuda vjerovatno i ova skoro rekordna zbirka fotografija na FB profilu.

Kada se tome svemu dodaju i ostale fotografije koje se objavljuju na zvaničnom sajtu Uprave grada Banjaluka i medijima koji njeguju dobre ili podaničke odnose prema prvom čovjeku Banjaluke, može se reći da je gradonačelnik Igor Radojičić u Banjaluci i definitvno najveća zvijezda medija i društvenih mreža.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: