Sutra je najveći hrišćanski praznik, Uskrs. Porodice će biti na okupu, svi zajedno će doručkovati, i u krugu najmilijih, dijeliti radost uskrsa. Najmlađi će se takmičiti u tucanju šarenim jajima…

Međutim, mnogi stanovnici Banjaluke će prije zajedničkog doručka, u ranim jutarnjim časovimama pohrliti na dozu kofeina. I to ne bilo kakvog, nego kofeina iz espreso kafe. Radost jutra ili početak novog dana, ljubiteljima ili bolje reći ovisnicima o espresu, počinje sa kafom u omiljenom lokalu. Sutra međutim, velika većina ugostiteljskih objekata neće raditi. Bar ne prvu smjenu.

Istražili smo za vas koji ugostiteljski objekti u centru grada, sutra rade prvu smjenu.

U pješačoj zoni u Ulici bana Milosavljevića, od zgrade Gradske uprave do Narodnog pozorišta RS, poznatoj kao “parkić”, na žalost konobara, a radost kafopija, radiće četiri lokala, Marčelo, Dionis, Kaprilo i Aria.

U zanatskim centrima, u Ulici Veselina Masleše, poznatijoj kao “gospodska”, neće biti jutarnje kafe. Prvu će da prave, oko 11 sati u lokalu Ćinećita. Neće raditi ni Citadela. Mektir će takođe biti zaključan, a jedini konobar koji će sutra poraniti na posao je iz Snek bara.

Najbliža kafa, u centru kod Boske, moći će da se popije u Sinema kafeu u sklopu multipleksa Palas. Radiće i Hotel Palas.

U Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, radiće samo lokali u sklopu Hotela Bosna, Mister Braun i Mister Blek. Lokali u nastavku ulice prema Narodnoj skupštini, otvaraju tek poslijepodne.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI