Gdje se može odložiti krupni otpad u naseljima

U narednih deset dana krupni otpad mogu iznijeti stanovnici Kočićevog Vijenca, Lauša, Pobrđa, Bulevara, Paprikovca, Petrićevca, Borika, Nove Varoši, Rosulja, Lazareva, Motika, Drakulića, Šargovca, Zalužana i Kuljana, kao i seoskih naselja: Stratinska, Bronzani Majdan, Kmećani, Borkovići, Gornja Piskavica, Bistrica, Saračica, Verići, Šimići, Potkozarje, Mišin Han, Dragočaj i Prijakovci, na predviđenim lokacijama.

Proljećna akcija čišćenja i uređenja grada završena je u naseljima na desnoj obali Vrbasa, a do 20. aprila kabasti otpad mogu iznijeti  stanovnici mjesnih zajednica na lijevoj obali rijeke, te sela koja gravitiraju magistralnom putu Banjaluka-Prijedor i Bronzani Majdan.

Cilj akcije je da se prikupi i iznese što više starih stvari i smeća koje ugrožava životnu sredinu, a u preduzeću “Čistoća” kažu da je dosadašnji odziv građana zadovoljavajući.

Lijepo je vrijeme i ljudi koriste priliku da se riješe otpada, apelujemo samo na građane da smeće ne ostavljaju pored kontejnera, jer se puno zadržavamo prilikom odvoza, a tako se i ruži slika grada – rekao je direktor Aleksandar Bajić.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI