Frešvejv napunio Kastel ali i policijsku stanicu

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u vremenu od 08.08.-11.08.2019. godine, tokom planiranih i pojačanih aktivnosti za vrijeme  javnog skupa u Banja Luci oduzeli su veću količinu droge i lišili slobode više osoba.
Naime, policijski službenici, tokom navedenog perioda lišili su slobode 53 osobe, zbog dovođenja u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe narkotičkih sredstava.
Tom prilikom ukupno je oduzeto oko 95 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu „Kokain“, 24 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu „Spid“, oko 155 tableta, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“, oko 145 grama zelene biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“ i određenu količinu tableta „Diazepam“ i „Leponeks“.
Lica lišena slobode biće procesuirana u skladu sa zakonskim propisima, a u vezi sa počinjenim prekršajima, odnosno krivičnim djelima, a o svim aktivnostima obavješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, kao i dežurni sudija za prekršaje Osnovnog suda Banja Luka.
Takođe, policijski službenici ove policijske uprave i  u narednom periodu nastaviće sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji.
MUP RS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI