Francuski institut u BiH organizuje dan otvorenih vrata

Francuski institut u BiH organizuje dan otvorenih vrata, u subotu 7. septembra od deset do 14. časova, u svojim prostorijama u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci RS.
– Ovom prilikom svi zainteresovani moći će da dobiju informacije o kursevima francuskog jezika, međunarodno priznatim ispitima iz francuskog jezika, medijateci Francuskog instituta, kao i o mogućnostima studiranja u Francuskoj – navode iz Francuskog instituta.

Kao uvodni događaj, u saradnji sa Narodnom i univerzitetskom bibliotekom RS, biće organizovano francusko veče – radionica konverzacije na francuskom jeziku za odrasle, u petak 6. septembra u 19. časova u sali za promocije NUB RS.
Zatim, u subotu 7. septembra, biće organizovana evaluacija nivoa poznavanja francuskog jezika i zabavne radionice francuskog jezika za najmlađe.

Radionice za najmlađe održavaće se u terminima od 11. do 11.45 časova za djecu od pet do sedam godina i od 12.30 do 13.15 za djecu od osam do 11 godina.

Za učešće na radionicama potrebna je prijava putem elektronske pošte: [email protected] ili putem telefona broj: 051 219 238 (od osam do 15. časova).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: