Film “Oluja” večeras premijerno u Banjaluci

БЕОГРАД, 17. ЈАНУАРА /СРНА/ - Дуго очекивани филм "Олуја" сценаристе и режисера Милоша Радуновића, који говори о прогону 250.000 Срба из Републике Српске Крајине, премијерно је приказан вечерас у београдској МТС дворани пред више од 500 људи.

Film “Oluja” u režiji Miloša Radunovića večeras će premijerno biti prikazan u banjalučkom “Sinepleksu Palas”, uz prisustvo autorske i glumačke ekipe.
Premijerno izvođenje počinje u 19.30, a kako je najavljeno iz “Sinepleksa Palas” premijeri će prisustvovati režiser Miloš Radunović te glumci Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Ivan Vujić i Milica Knežević, prenosi Glas Srpske.

– “Oluja” je drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka, koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kojem je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. Sa željom da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, s ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji – stoji opisu radnje filma, koji će od sutra biti dostupan na redovnom bioskopskom repertoaru.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI