Ekspresno očišćena Starčevica

Nakon pisanja portala BLMojGrad i ukazivanja na problem neodvoženja smeća u naselju Starčevica, radnici Čistoće djelovali su promptno. Čitalac koji nam je juče poslao fotografiju pretrpanih kontejnera, danas nam se pohvalio sa drugom, na kojoj se vidi da su kontejneri ispražnjeni, prostor oko njih očišćen. Iz preduzeća “Čistoća” su saopštili da u nedjelju njihovo vozilo nije moglo da priđe posudama za odlaganje smeća jer je ispred kontejnera bilo parkirano auto.

O navikama parkiranja u toj ulici možda najbolje svjedoči crveno vozilo na fotografijama od juče i danas. Auto je parkirano na trotoaru.

Savjetujemo građane da se u ovakvim i sličnim  sitacijama prvo obrate Čistoći i Komunalnoj policiji, i da insistiraju na imenu i prezimenu sagovornika iz pomenutog preduzeća i gradske službe, jer oni su plaćeni da rade svoj posao. Ukoliko dobiju negativan odgovor ili “zavlačenje” znaće ko je imenom i prezimenom odgovoran za nerad, a portal BLMojGrad neće se ustezati da javno prozove tog “neradnika”.

Podsjećamo u toku je jesenja akcija čišćenja grada, nadležne službe i Čistoća apeluju na građane da iznesu krupni otpad.

Starčevica zatrpana smećem

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI