Ekskluzivno, Banjaluka dobija pravi turističko zabavni kompleks

Na sredini Vrbasa gradi se najveći turističko ugostiteljski zabavni park u Banjaluci. U posljednjih nekoliko mjeseci ada na rijeci Vrbas, od zapuštene “džungle”, pretvorena je u svjetski moderan kompleks. Banjalučani i svi turisti koji dođu u grad na Vrbasu, ovog ljeta će moći da uživaju u nekoliko hiljada kvadrata sređene obale, uz sve popratne sadržaje koji mogu i da se zamisle. Radovi na uređenju čitavog kompleksa koji traju mjesecima, trebalo bi da budu okončani krajem juna, kada se očekuje svečano otvaranje.

Već je izgrađen restoran i sala za proslave od gotovo 800 m2. U toku je izgradnja Kafe bara pored obale sa dvije velike terase. Uređene su tri pješačke staze u dužini od skoro jedan kilometar, vezovi za dajak čamce, dječija igrališta, ribarske staze ….

Restoran “Stara Ada” sa novim kompleksom povezan je pješačko-biciklističkim mostom koji je specijalno izgrađen u sklopu ovog projekta. Izvođači na terenu privode kraju posljednje radove, a posebno računa se vodi o očuvanju stogodišnjih stabala na tom riječnom ostrvu. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: