“Eko euro tim” kažnjen zbog nečišćenja snijega

Odjeljenje za saobraćaj i puteve da preduzeću „Eko euro tim“ naplatiće kaznene „penale“ zbog lošeg čišćenja gradskih ulica od snježnih padavina, saopštili su iz Gradske uprave.
Kako je konstatovano od strane nadzornih organa na području koje održava ovo preduzeće, 21. decembra 2018. godine nije pravovremeno posuta industrijska so u Ulici srpskih ustanika na Starčevici, zbog čega je u jutarnjim časovima bio onemogućen autobuski saobraćaj u ovom dijelu grada.

Iz firme “Eko euro tim” za Srpskainfo su rekli da su tog dana, nakon prigovora izašli na lice mjesta, ali da poledice nije bilo.

– Autobus na liniji 14 već je vozio treću turu putnika kada mu je rečeno da stane, znači u 5.30 časova je mogao proći ulicom, a kasnije ne – prokomentarisali su kratko iz ovog preduzeća.

„Eko euro tim“ zadužen je inače za rad zimske službe na području: Starčevice, Obilićeva, Srpskih toplica, desna obala Vrbasa, Ade, Debeljaka i dijela naselja Vrbanja.

Zanimljivo je da Komunalna policija nije napisala ni jednu kaznu za nečišćenje snijega ispred lokala i poslovnih prostora. Nakon snijega i pada temperature, ulice, odnosno trotoari u Banjaluci su postali prave “bob staze”, ali kako su nam odgovorili iz Uprave grada Banjaluke niko nije kažnjen. Kako su nam napisali u dopisu, vlasnici objekata su nakon usmenog upozorenja “očistili snijeg i led” ispred svojih lokala!

Video/Na Starčevicu ne idite bez lanaca! Okrenuo se autobus, zapalio auto

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: