Duško Tadić tiho ali uporno, gradi se trim staza u parku Mladen Stojanović

Za Duška Tadića čula je većina Banjalučana. Mladić koji se na prošlim izborima kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, a da protiv drugih kandidata nije rekao ni jednu ružnu riječ. Tada je govorio da mu je cilj da popravja kvalitet života u gradu. Na izborima nije imao šanse protiv političkih perjanica “opozicije” i “pozicije”, ali je ostao dosljedan sebi i idejama da grad Banjaluku napravi ljepšim i boljim mjestom za život i odrastanje. Nije u politici, nije na vlasti, ali Duško  radi na svojim zacrtanim ciljevima. Jedan od njih počinje da se realizuje.

U cjelini prenosimo njegovo oduševljenje koje je podijelio preko društvene mreže kada je saznao da je pitanje dana kada će u parku Mladen Stojanović početi da se gradi trim staza:

„Prije skoro godinu i po dana zacrtao sam da jednog dana sa ponosom svom djetetu mogu reći kako je tata sa istomišljenicima odlučio dokazati kako je moguće napraviti nešto društveno korisno za sportiste i građane koji se rekreiraju. Zahvaljujući onima koji su na bilo koji način podržali ili planiraju podržati ovu priču hvala do neba, a posebno hvala onima koji su vjerovali da ću izgurati do kraja i kad sam ja počeo sumnjati u sebe. Stari projekat po kojem je staza bila zamišljena da bude 1m širine × 1000m dužine sa cijenom od 97000 KM preinačena je novim projektom u stazu od 1, 9 m širine x 1200m dužine za cijenu od oko 65000 KM. Sa ponosom mogu napisati da je ovo projekat grada i građana koji su se uključili da podrže svoj grad.”

Duško napominje da projekat za trim staze kao i mnoge druge radi zajedno sa ekipom istomišljenika okupljenih oko Banjalučke trkačke lige.

Bravo Duško, humano i korisno za sve građane Banjaluke

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: