Drama u Obilićevu, prijeti da će skočiti sa zgrade

U ulici Cara Lazara u banjalučkom naselju Obilićevo muškarac prijeti da će se baciti sa balkona zgrade

Nakratko je bio izašao na balkon i glasno povikao: “Ovo je moj stan! Niko me neće istjerati”, nakon čega se vratio u stan. Nije poznato šta je mislio kada je to rekao, niti ko želi “da ga istjera iz stana”.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da se radi o bivšem direktoru nedjeljnika “Reporter” i penzionisani potpukovnik crnogorske vojske Grujica Šapić. Takođe, nezvanično saznajemo da njegova bivša supruga radi u Ministarstvu za ljudska prava BiH. Ove informacije za sada nisu zvanično potvrđene.

Kako javlja reporter ATV-a, muškarac se zaključao u stan u koji ne želi da pusti ni policiji ali ni suprugu. Na lice mjesta su stigli policija, hitna pomoć i vatrogasci. Vatrogasci su na mjesto događaja došli sa specijalnim jastukom za spasavanje.

Novinar “Nezavisnih” je na licu mjesta.

Kako je od okupljenih mještana saznao, muškarac prijeti samoubistvom zbog porodičnih problema.  “Prije nekoliko godina se razveo od žene, uvijek je tu bilo nekih problema sada su samo kulminirali koliko sam shvatio”, kazao je jedan od mještana. Bivša supruga i kćerka muškarca koji prijeti samoubistvom izašle su iz zgrade i razgovaraju s policijom.

Njih dvije su prethodno bile ispred zgrade, ali im policija nije dozvoljavala da uđu.

Situacija oko zgrade u Ulici cara Lazara 14 koja se nalazi odmah poslije Gradskog mosta s desne strane podsjeća na scene koje koje smo mogli vidjeti u filmovima. Policija je okružila zgradu sa svih strana.

Sa bočne strane zgrade su kola hitne pomoći i vatrogasci. Prema prvim saznanjima radi se o muškarcu srednjih godina koji se zaključao u stan, zabarakadirao sve ulaze i ne dopušta nikom da uđe.

Osoba koja je prijetila da će da skoči sa zgrade na trenutak se bila pojavila na balkonu i svađala se sa komšijama pored. Potom se zatvorio u stan i spustio roletne

Izvor: ATV, Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: