Dobio kaznu jer gradski trotinet nema naljepnicu

Jedan Banjalučanin juče je dobio kaznu od 100 KM zbog vožnje gradskim trotinetom jer ovo vozilo nije imalo adekvatnu naljepnicu za vožnju.
Kako je rekao za “Nezavisne novine” kaznu je dobio jer trotinet nije imao pomenutu naljepnicu, a koju su trebali da postave nadležni.

“Juče sam vozio trotinet i zaustavila me policija. Pogledali su isti i kazali da nema adekvatnu naljepnicu za vožnju, odnosno da se ne zna kojoj kategoriji pripada, da li je to vožnja po cesti ili trotoaru”, kazao je ovaj Banjalučanin za “Nezavisne novine”, čiji je identitet poznat našoj redakciji.
Kako ističe policiji je rekao da trotinet ne pripada njemu, te da ga je iznajmio kao i većina građana, ali je dobio odgovor da to njih ne interesuje.

“Grad je taj koji nije obezbijedio naljepnice, a nekoliko ljudi mi se javilo juče koji su, takođe, dobili kazne za neposjedovanje naljepnice”, rekao je on.

Kako dodaje, odmah je pisao Gradskoj upravi ali odgovora još nije dobio.

Podsjećamo, Banjaluka odnedavno ima 200 električnih trotineta na 13 lokacija, a cijena iznajmljivanja je 25 feninga po minutu.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI