DNS/Prekinite blokadu Banjaluke, ko ne želi veći budžet?

Radislav Jovičić, predsjednik GO DNS BL i potpredsjednik DNS, pita zašto skupštinska većina odbija prisustvovati sjednici na kome bi, rebalansom budžeta, on bio uvećan za 17 miliona? Kome ne ide u korist veći budžet i time veće mogućnosti za napredak našeg grada?

U svemu ovome ispaštaju građani Banja Luke, jer institucije koje treba da rade u njihovu korist i koje plaćamo svi zajedno, ne rade svoj posao.

Vi iz SNDS-a ste naučili samo na blokade, ucjene i neostvariva obećanja građanima. Tako ste govorili o platama u zajednički institucijama, tako nudite nemoguće na nivou Republike Srpske pa ste isti princip spustili i na lokalni nivo.
Vidjećete da građani nisu naivni i da vide u kakvu izolaciju nas vodite.

Odbornici skupštinske većine Banja Luke, odlučili su da ne dođu na sjendicu i time onemoguće njeno zasjedanje.

Predsjednik Skupštine grada, Mladen Ilić, rekao je da se problemi riješavaju za pregovaračkim stolom, a ne na ulici, ali čini se da ne želi da sjeda za taj sto ako je preko puta neko ko mu ne odgovara.

Na dnevnom redu sjednice je trebalo da bude Nacrt rebalansa budžeta za ovu godinu, kojim je budžetski okvir povećan za oko 17 miliona KM.

Zbog toga, mi iz Demokratskog narodnog saveza, pozivamo sve odbornike da se vrate u skupštinske klupe i nauče da riješavaju svoje nesuglasice na demokratski i civilizovan način.

Predsjedniki GO DNS BL
Radislav Jovičić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: