DNS-ovci se okupili pred kućom “papka” nekada iz njihovih redova

Desetine članova Demokratskog narodnog saveza okupilo se danas u blizini kuće narodnog poslanika Željka Dubravca kako bi izrazilo nezadovoljstvo zbog toga što je prešao u Narodni front sa mandatom koji je dobio preko kompenzacione liste DNS.

“Željko Dubravac kaže da ima principe i moralnu obavezu prema svojim glasačima, a njegovi principi su nekoliko hiljada maraka. On je tako jeftin iz razloga što se nije potrudio da osvoji mandat, već ga je dobio od DNS. Njegov jedini princip i moralna obaveza mora biti da nam vrati mandat jer smo mu ga mi dali” kaže Predrag Nešić, poslanik DNS i Narodnoj skupštini Republike Srpske.
“Okupili smo se ovdje da tražimo samo ono što nam pripada, a to je mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Narod Čelinca i banjalučke regije je dao mizernu podršku Dubravcu i on se sada prodao Jeleni Trivić na osnovu podrške koju ima DNS” kaže Dobrica Kucalović, član Glavnog odbora DNS.
“Dubravac je neko kome je DNS pomagao kad god mu je bilo teško, a on je ovako vratio. I u posljednjoj kampanji on je ponovo koristio slogan “Riječ je riječ”, a sada se vidi koliko njegova riječ vrijedi” rekla je Jelena Orašanin, članica Glavnog odbora DNS.
“Jelena Trivić je godinama nas optuživala da smo trojanski konj i da želimo da uništimo opoziciju, a sada upravo ona uništava SDS i PDP, a Demokratski narodni savez ide svojim putem i vodi svoju politiku kojom radi dobre stvari za Republiku Srpsku” rekla je Zagorka Burkanović, članica Predsjedništva DNS.
DNS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI