DNS Banjaluka/”Više je nas koji ne gledamo sitne partijske interese, već radimo za ljude i život Banjaluke”

Iz Gradskog odbora DNS Banjaluka saopštili su da će učestvovati u akciji sadnje novih sadnica u novom gradskom parku, kao i u alejama, koju je pokrenuo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Ističu da je Banjaluka oduvijek nosila epitet grada zelenila, te da se ne treba dozvoliti da se zbog blokade skupštinske većine ta laskava titula izgubi.

– DNS će donirati sredstva za sadnice kojima ćemo uljepšati naš grad i pozivamo sve naše članove i simpatizere, ali i sve Banjalučane da učestvuju u ovoj akciji i na taj način održimo redovnu sadnju novih sadnica u našem gradu – saopšteno je iz Resornog odbora za privredu, ekonomiju i infrastrukturu GO DNS Banjaluka.

Predsjednik Gradske organizacije DNS Banjaluka, Radislav Jovičić je rekao da se mora spriječiti uništavanje zelenila Banjaluke.

– Zajedno sa gradonačelnikom moramo spriječiti uništavanje zelenila Banjaluke i nastaviti da poboljšavamo izgled našeg grada. Suludo je da odbornici većine, koji bi trebalo da rade u korist grada i građana, ukinu sva sredstva namijenjena za sadnju novog drveća u Banjaluci samo da bi spriječili izgradnju novog gradskog parka. Srećom, u ovom gradu je više nas koji ne gledamo sitne partijske interese već radimo za ljude i život Banjaluke – poručio je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: