“Dezinsept Pure” – novo sredstvo za dezinfekciju

Dezinsept Pure je novi proizvod iz linije antiseptika, razvijen i proizveden u “Rafineriji ulja Modriča”.

Dezinsept Pure je dezinfekciono sredstvo namjenjeno za dezinfekciju ruku i opštu upotrebu. Formulisano je na bazi izopropanola i glicerola, uz dodatak mirisne note lavande. Prisutni izopropanol smanjuje broj bakterija koje potencijalno mogu prouzrokovati bolest, dok glicerol djeluje kao emolijens te štiti i sprječava isušivanje kože. Rađen je na bazi 75% alkohola. Prema dostupnim studijama centara za kontrolu i prevenciju bolesti i zaraze od korona virusa, mješavina sredstva za dezinfekciju mora imati najmanje 60-postotni alkohol kako bi bila efikasna u borbi sa virusom.

Zbog svoje formule i navedenih sastojaka prikladan je za djecu i odrasle, a praktičnim za svakodnevnu upotrebu ga čini i pakovanje od 100 i 250 ml. Dezinsept Pure je u komercijalnoj upotrebi, možete ga pronaći na svim NESTRO BS i drugim bolje opremljenim maloprodajnim objektima.

Zaštitite sebe i svoje najbliže – Dezinsept Pure!

Podsjećamo da je „Rafinerija ulja Modriča“ na početku pandemije izazvane virusom COVID 19 razvila dezinfekciono sredstvo „Dezinsept“ namjenjeno za tehničku dezinfekciju i čišćenje radnih površina, te da je prve proizvodene količine donirala Republičkom štabu za vanredne situacije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: