Deponija u centru grada! I tako je stalno, tvrde komšije

Problem smeća, odnosno deponije koja se svako malo stvara u centru grada između naselja “Hanište” i Bulevar” prisutan je već godinama. Kako tvrde stanari okolnih zgrada obraćali su se nadležnima ali bez uspjeha.
Zanimljivo je ili prosto nevjerovatno da se ova deponija nalazi tik pored gradskih agencija i poslovnih prostora, ali da očigledno zaposlenim službenicima deponija pod nosom ne smeta.

Tim povodom obratila nam se čitateljka:

Poštovani

Ovim putem vam se obraćam kako bih ukazala na veliki problem odvoza smeća i prepunih kontejnera na raskrsnicama ulica Branka Majstorovića i Vojvode Momčila u našem gradu. Naime, navedena lokacija se nalazi na udaljenosti od 2 minute od samog centra grada.

Ogromna količina raznog otpada i smeća je konstatno prisutna na navedenom mjestu. Prije godinu dana tim povodom sam se obraćala komunalnom preduzecu i Kabinetu gradonačelnika Banjaluke. Usmjerena sam na komunalnu policiju koja je na moje dopise odgovorila da je više puta izlazila u provjeru i da je stanje uredno, odnosno da je otpad odvezen. Iako sam slala fotografije kao dokaz da problem nije riješen nisam naišla na razumijevanje, te sam na kraju odustala. (O svemu navedenom imam i dokaz – apele sam slala putem email, kao i redovnom poštom).

Slična situacija je i u ostalim dijelovima grada:

Građani rade šta hoće, komunalna spava, a “Čistoća” se drži ugovora

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: