Davor Dragičević sa skupštinske govornice teško optužio vrh policije!

Moje dijete je ubijeno, a saučesnici su Dragan Lukač i Darko Ćulum rekao je Davor Dragičević otac pokojnog Davida Dragičevića poslanicima i javnosti sa govornice Narodne skupštine RS. Sa govornice je iznio teške optužbe na račun vrha policije te da je njegov sin brtualno pretučen, a potom ubijen, a da su pojedini pripadnici MUP-a RS učestvovali u zločinu ali i prikrivanju zločina.

– Ja sam otac brutalnog ubijenog Davida. Borac sam prve katogorije i ratni vojni invalid. Nisam terorista, ni vehabija i obavještajac. Jedino zahtijevam istinu i pravdu zs svog sina – rekao je Davor na početku obraćanja.

U govoru  koji je trajao nešto duže od deset minuta ponovio je svoje ranije tvrdnje o krivotvorenju dokaza i namještanju  cijelog slučaja. Po ko zna koji put je ponovio da nije član ni jedne partije i da se boris samo za istinu o ubistvu svoga sina.

Davor Dragičević je tražio od poslanika da odrede jasan rok Tužilaštvu da se predmet i istraga u slučaju Davida Dragičevića privede kraju.

 

Nakon njegovog obraćanja, Nedeljko Čubrilović predsjednik NSRS, napravio je pauzu u trajanju od pet minuta.

Na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske danas će na prijedlog poslanika biti razmatran dokument Razmatranje stanja bezbjednosti u Banjaluci i Srpskoj – “Pravda za Davida – Pravda za sve”.

Foto: Srpskainfo, Siniša Pašalić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: