Davor Dragičević/Protesti ispred tužilaštva

Veći broj ljudi okupio se danas ispred banjalučkog tužilaštva, kako bi zaposlenim u toj instituciji postavili pitanje “Ko je ubio Davida Dragicevića”.

– Lepire i Vrećo gdje su gaće od Davida. To su moje gaće, donesite ih da ih nosim kući. Ko je identifikovao odjeću, ja nisam. Je l’ moj sin pronađen u vodi. Je l’ udavljen? – upitao je Davor Dragičević. Zatim je upitao gdje su ga držali i silovali i istakao da su ga ubili nečasni pripadnici MUP-a RS.

 

Do kraja mjeseca Vrećo i Lepiru nećete više voditi ovaj slučaj, on prelazi u drugu nadležnost. Već imam 82 imena i svi ćete biti uhapšeni. Juče sam dao obećanje svom sinu. 5. oktobra ću reći imena i nalogodavaca. Ako do tada ne riješite slučaj, izbora neće biti – rekao je Davor.

On je ponovio da za izbornim skupovima nema potrebe jer izbora neće biti. Davor je zatim otišao da preda prijavu u tužilaštvo i rekao je da je zadnji put da se obraća tužilaštvu.

– Evo moj dragi sine šta smo doživjeli. Da stojimo ispred ove institucije koja 148 krije ubice i ništa ne rade. Sine, nema tvojih gaća, da ih vratim i stavim u ormar i da imam posmrtnu uspomenu – rekao je Davor. On je istakao da u tužilastvu nema nikog.

Ja nisam prepoznao odjeću. Oni sad vještače tu odjeću. Kako znaju da je njegova.Vrećo i Lepiru, siđite dole i donesite hlače. Petog oktobra ću spustiti ruku, a i MUP i specijala mogu krenuti na mene, jer izbora neće biti – rekao je Davor. On je dodao da svi učesnici moraju biti pritvoreni i osuđeni na najveću moguću kaznu.

– Istina je surova, pravda će biti još surovija. Za sve šta se bude događalo kad spustim ruku isključivu odgovornost ćete snositi samo vi –  rekao je Davor.

Nakon što je Davor ponovo pozvao Vreću i Lepira da siđu, prisutni su počeli uzvikivati “siđite dole”.

– Jeste li vi roditelji? Koga štitite, ko je važniji od RS?. Vi ste sotone i ubice, to ćete i ostati. Mi ćemo sve promjeniti do oktobra – poručio je Davor. Dodao je da će ubice naći i na Marsu ako treba.

Ako me ubijete, ima ko da nastavi. Grupa Pravda za Davida će trajati vječno – rekao je Davor.

Poručio je da će ostati ispred tuzilastva do 15.30 časova.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: