Davor Dragičević ponovo imenovao “ubice” i “saučesnike”

Dragi moj sine, dušo moja, dušo naša. Mirno i dostojanstveno želimo istinu i pravdu, poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičevi, otac nastradalog mladića iz Banjaluke, te 64. dan iz centra Banjaluke ponovio da je saučesništvo teži zločin od ubistva.

Davor Dragičević zahvalio se svima što su uz njega i grupu i daju snage da se izdrži u ovoj borbi.

– Nisam ni lav, ni hrabar, ja sam otac Davida Dragičevića. Svi vi koji sumnjate da su vam djeca ubijena i imate probleme sa institucijam molim da ne dolazite sada. Morate svi stati kao ja ispred svog djeteta da se borite za istinu i pravdu. Ne možete jedan dan zapaliti svijeću, pa nakon 6 mjeseci i godinu i kukati na grobu – kazao je on.

– Mi smo ljudi, oni su ubice. Đorđe Rađen, Darko Ćulum, Darko Ilić, Želimir Lepir, Dragan Lukač i Željko Karan su saučesnici za sada. Borba će biti duga, moramo biti istrajni. Idemo do kraja. Pravda za Davida, za našu djecu, ostajemo do kraja. Hvala vam – poručio je Dragičević.

Čulo se glasno uzvikivanje pravda za Davida svih okupljenih, a sve je propraćeno aplauzima prisutnih.

– Na sljedećem velikom okupljanju, bićete obaviješteni kada će biti, dok dobijem dozvolu, postaviću samo dva pitanja. Ništa više, i da vidimo koja gospoda će se udostojiti da meni i vama da odgovori – poručio je on.

Prisutni su podigli pesnice i slušala se pjesma sa zvučnika “Klinac iz geta” i svi su pjevali refren.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: