Davidov otac prozvao Ćulume, zahtjeva da se Ilić izuzme iz istrage

Na Trgu Krajine u Banjaluci i danas, tačno u 18 časova, održan je skup na kojem se zahtjeva istina o stradanju mladog Davida Dragičevića, koji je pronađen mrtav u rijeci Vrbas 24. marta.

Davor Dragičević, otac pokojnog Davida, obratio se okupljenima sa riječima da sada sigurno zna da je njegov sin mučki ubijen.

– Saučesništvo u ubistvu je gore od ubistva. Ljudi iz kuće su saučesnici – izjavio je Davor Dragičević.

Obratio se Ćulumima da objasne svoju ulogu, a ljude iz kuće koja je navodno opljačkana, okarakterisao kao saučesnike.

– Od Strahinje, Nikole i Filipa Ćuluma tražim da sutra dođu u 18 časova i objasne sve šta se dešavalo! Znam sve! – rekao je otac pokojnog Davida Dragičevića.

Dragičević je pozvao Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani teški i kriminalitet MUP RS, da objasni svoje tvrdnje koje je iznio u ovom slučaju u protivnom će podnijeti prijavu za nanošenje teške duševne boli.

– Zahtjevam da se Ilić odmah izuzme iz istrage… Svi ste vidjeli drugi obdukcioni nalaz. Je… nas u zdrav mozak, ali neće više!!! Od 18. marta, mi smo i tužioci i inspektori, a šta ste vi?!  U svojoj glavi sam zadokumentovao i na razne adrese poslao sve u slučaju da se nekome nešto dogodi. Zločinci samo da znate David i ja imamo još kose – poručio je otac pokojnog Davida sa Trga Krajine.

Okupljeni su opet pročitali pisma podrške, ali žestoko su prozvali Davidove prijatelje kojih nema na Trgu.

– Kukavice jedne!!!I Sram Vas treba biti što niste, jer on bi stajao tu za vas. Čega se bojite?! Zaklinjemo se ovdje na trgu Davida Dragičevića da ćemo pronaći ubice – poruka je skupa “Pravda za Davida”.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: