Darko Savić i Nikolija Stanivuković najbolji sportisti, specijalna nagrada Marinku Umičeviću

Najbolji sportista za 2018. godinu je Darko Savić (Kajak klub „Vrbas“), a sportiskinja je Nikolija Stanivuković (atletičarka Borca).

Najtalentovaniji mladi sportisti su: Maša Maksimović (Šahovski klub „Skakač“) i Pavle Dujaković (Karate klub „Energija“).

Najuspješniji sportski događaj-manifestacija je teniski ATP čelendžer „Srpska open“, dok je nagrada za životno djelo pripala košarkaškom radniku Radoslavu Saviću. Član Stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom „Vrbas“, Aleksej Radukić je najuspješniji sportista pojedinac u sportu za invalidna lica, a Ženski košarkaški klub „Orlovi“ i Plivački klub „Olimpik“ nagrađeni su kao najbolje sportske organizacije.

 

 

Marinko Umičević dobitnik je specijalne nagrade za doprinos afirmaciji i razvoju sporta grada Banjaluke za 2018. godinu, odluka je stručnog žirija ovogodišnjeg Izbora najboljih sportista grada na Vrbasu.

Njemu je ovo laskavo priznanje pripalo iz mnogo razloga, a treba spomenuti kako trenutno pomaže rad 44 kluba, počev od Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“, pa preko klubova koji nose ime Borac, ali i mnogi drugih.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: