Danas veliku skup “Pravda za Davida”

Veliki skup ”Pravda za Davida” biće održan danas na Trgu Krajine u Banjaluci u 18 časova.  Predstavnici grupe “Pravda za Davida” pozvali su građane na mirno i dostojanstveno okupljanje.

Grupa “Pravda za Davida” je, zbog ranijih manipulacija, saopštila da svi građani koji 5. oktobra budu na Trgu Krajine treba da budu savjest grupe i kontrolori reda i mira.

“Ukoliko se primijeti bilo koji pojedinac ili grupa koja na bilo koji način pokušava da unese nemir među okupljene građane, uključite svoje mobilne telefone, snimajte osobe koje to budu pokušale i napravite širok krug oko njih, dakle ogradite se od njih, kako bi bili uočljivi našim redarima i pripadnicima MUP-a koji će takođe biti prisutni na Trgu Krajine. Ne ulazite u bilo kakve verbalne ili bilo kakve druge sukobe s takvim osobama, već naprosto svojim ponašanjem pokažimo ko su ljudi, a ko neljudi”, stoji u saopštenju grupe “Pravda za Davida”.

“Ovo je Trg građana Banjaluke i trgovi služe za okupljanje. Prema tome niko ne može zabraniti građanima da se okupe. Kao i svih ovih 193 dana kao što smo se okupljali i danas ćemo. Ono zbog čega smo se okupljali nije riješeno, ubice su na slobodi. Rekli smo koji je način da se građani uklone sa trga, a to je da se sazna istina i da se zločinci zatvore” – kaže  član grupe ’’Pravda za Davida’’ Danijela Ratešić.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: