Danas vakcinacija prvom i buster dozama „Sputnjik VE“ i „Moderna“

Vakcinacija bez prethodne prijave prvom i buster dozom vakcina “sputnik ve” i “moderna” danas će biti organizovana na punktu za vakcinaciju u banjalučkom naselju Petrićevac, rečeno je Srni u Domu zdravlja Banjaluka.

Vakcinacija će biti sprovedena od 9.00 do 16.00 časova na vakcinalnom punktu u objektu mjesne zajednice, a sutra će od 9.30 do 16.00 časova građani bez naručivanja moći da prime vakcinu “sinofarm” i “moderna” kao prvu ili buster dozu.

Akcija “Otvorena vrata” u četvrtak, 17. februara, biće organizovana za prvu i buster dozu “fajzera” i “moderna” od 9.00 do 16.00 časova.

Iz Doma zdravlja su najavili da će u srijedu, petak i subotu, 16. i 18. i 19. februara, biti revakcinacija, a građani će telefonski biti obaviješteni o terminu.

Vakcinacija će danas biti organizovana i u ambulantama porodične medicine Šargovac, Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj i Lauš, a sutra u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han, Motike i Lazarevo.

Imunizacija će u srijedu, 16. februara, biti organizovana u ambulantama Starčevica dva, Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac, Obilićevo, u četvrtak, 17. februara, u ambulantama Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika, a u petak, 18. februara, u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i Borik /Platonova ulica/.

Iz Doma zdravlja napominju da od danas ambulanta za akutne respiratorne infekcije /ARI/ Starčevica prestaje sa radom.

Pacijenti koji su se do sada zbrinjavali u ovaj ambulanti zdravstvenu uslugu će dobiti u ARI ambulanti za odrasle pacijente i školsku djecu na lokalitetu Poliklinika.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI