Članice Udruženja “Nika” promovisale kalendar za 2019 godinu

Poruka “Žena koja ima svoj novac ima odluke u svojim rukama”, a na fotografijama lisice, čipkana crna haljina i šarmantni djevojački osmijeh…
Ovo su neki od upečatljivih detalja na kalendaru za 2019. godinu, koji su sinoć promovisale lijepe Banjalučanke, članice Udruženja “Nika”. Nika je boginja pobjede, a udruženje ovog imena okuplja žene sa invaliditetom, koje su odlučile da na drugačiji način progovore o sebi i svijetu u kojem žive.

O tome svjedoči i činjenica da su svoj kalendar, na kojem su upravo one bile i fotomodeli, promovisale – u kafani, na opuštenom druženju bez pretjeranih formalnosti.

Promoterke kalendara Biljana Nedić i Zvjezdana Smiljanić poručile su da će ovaj kalendar poslati u Narodnu skupštinu RS, Vladu RS, ministarstva, sudove, tužilaštva, redakcije medija…

– Zvaničnike i novinare ćemo zamoliti da naš kalendar stave na vidno mesto u svojim kabinetima i redakcijama, kako bi im poslužio kao inspiracija za donošenje pravednih odluka i kreiranje reportaža, koje će podstaći ljude da na drugačiji način razmišljaju o ženama sa invaliditetom – poručile su one i pozvale žene, ministarke i poslanice, da budu njihove saveznice.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: