Cijena karte, za mnoge, paprena!

Dino park je otvorio  kapije za radoznale građane Banjaluke. Tu čast, hranjenja i puštanja dinosaurusa, kako je na svom fejsbuk profilu opisao čitavu ceremoniju, imao je gradonačelnik Igor Radojičić. Čast da ne plate kartu imala su i sva djeca i roditelji koji su se zadesili na Kastelu u vrijeme otvaranja. Blmojgrad kontaktiralo je mnogo nezadovoljnih roditelja koja tvrde, besplatan ulaz je bio samo 15-ak minuta koliko je gradonačelnik proveo u Dino parku.

Pored velikog interesovanja za dinosauruse, građani Banjaluke takođe su se veoma zanimali prethodnih dana za cijenu ulaznice. Iako su organizatori, u jednom trenutku, razmišljali da snize cijenu ulaznice od predviđene, to se nije dogodilo. Cijena karte za djecu je 4 KM, za odrasle 5 KM, za organizovane dolaske 3 KM.

Prostom računicom, bračni par sa dvoje djece, ukoliko želi da posjeti izložbu, moraće da plati 18 KM, ili u slučaju da jedan roditelj ostane sa druge strane kapije, 13KM. Prvog dana tvrđava Kastel bila je puna radoznale djece i roditelja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: