“Ćevap fest” se vraća u grad

“Ćevap fest”, popularna gastro manifestacija koja slavi najpoznatiji banjalučki brend, biće održana u gradskom parku “Petar Kočić” od 07. do 09. oktobra, izjavio je Nebojša Kuštrinović, promoter ove manifestacije.
Kuštrinović ističe da se popularni “Ćevap fest” poslije dvogodišnje, pandemijske pauze na velika vrata vraća u svoj grad, te poziva sugrađane da u velikom broju posjete ovu manifestaciju.
Prema njegovim riječima, ovo će biti četvrto, i, kako kaže, možda i najbolje izdanje već tradicionalnog “Ćevap festa”, koji je proteklih godina privlačio na desetine hiljada posjetilaca iz Banjaluke i okolnih gradova.
– Osim najboljih ćevapa, naše sugrađane na festivalu očekuje mnoštvo zabavnih sadržaja, a po po prvi put, organizovaćemo jedinstveno takmičenje – ko najbrže pojede veliku porciju banjalučkih ćevapa, kući će se odvesti sa vrijednom nagradom – ističe Kuštrinović.
Prema njegovim riječima, pored mnogobrojnih muzičkih sadržaja, posjetioci će biti u prilici da uživaju u nastupima mađioničara i stend ap komičara.
– Sve u svemu, za svakog će biti ponešto i niko se ne bi trebao vratiti kući razočaran. Trenutne prognostičke karte ukazuju da će nas i vrijeme poslužiti i da će idući vikend zaista biti “Miholjsko ljeto”, sa očekivanim, ugodnom dnevenom temperaturom od oko 22 stepena Celzijusa – navodi Kuštrinović. On dodaje da će detaljan program manifestacija biti objavljen već ovih dana.
Kuštrinović ističe da su ćevabdžije zdušno prihvatile poziv za učešće na festivalu, te da će na festival učestvovati najpoznatije gradske ćevabžinice koje gaje dugogodišnju tradiciju spravljanja banjalučkog ćevapa, najpoznatije gastro delicije grada na Vrbasu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI