Buran vikend

Banjalučka policija tokom novogodišnjih praznika imala je pune ruke posla i uhapsila je devet osoba zbog droge, a međunjima su bili i strani državljani.
Oni su pojasnili da su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, 29. decembra u ulici Majke Jugovića uhapsili N.K. iz Banjaluke zbog konzumiranje opojne droge. On se sumnjiči da je na javnom mjestu konzumirao džoint. Nakon toga je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opjnih droga „THC 10“ i „Kokain“.

U Laktašima je isti dan uhapšen i M.P. koji je takođe pušio džoint na javnom mjestu, a zatim je kod njega pronađena i marihaune.

U Banjaluci je uhapšen i M.B. iz Slovenije, nakon što je policija kod njega pronašla kokain.

– Prilikom kontrole automobila„sitroen“ u ulici Dr. Mladena Stojanovića u Banjaluci, vozač A. T. iz Banjaluke je podvrgnut na ispitivanje prisustva opojnih droga kojom prilikom je utvrđeno prisustvo spida u organizmu. On je uhapšen i kod njega je pronađena i oduzeta pvc folija u kojoj se nalazila određena količina marihuane – pojasnili su u PU Banjaluka.

Policijski službenici policijske uprave Banjaluka, 30. decembra uhapsili su M. L. iz Slovenije, od koga su oudzeli određenu količinu marihuane.

U Banjaluci u ulici Veselina Masleše, 31. Decembra uhapšen je i R.H. iz Slovenije nakon što je od njega oduzeta marihuana.

-Prilikom kontrole vozila „mercedes“, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića u Banjaluci, utvrđeno je da ozač S. Ć. Iz Bihaća upravlja sa njim pod uticajem narkotika – istakli su PU Banjaluka.

Juče je u Banjaluci uhapšeni i vozač V. J. koji je takođe vozio automobil pod uticajem narkotika.
O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI