Buran vikend

Banjalučka policija je prije nekoliko dana uhapsila M.P. iz Banjaluke, zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.
Nadležnoj policijskoj stanici, radnik ugostiteljskog objekta u Banjaluci, istog dana oko 19.20, prijavio je da se u ugostiteljskom objektu nalazi nepoznati muškarac koji narušava javni red i mir bukom, te da ne želi da napusti objekat. Policija je izašli na lice mjesta gdje su zatekli navedenog i uhapsili ga. On je podvgrnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 1,37 promila alkohola u organizmu.

Istog dana, oko 4 časa, Policijskoj upravi Banjaluka, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci takođe narušen javni red i mir. Policajci su izašli na lice mjesta i utvrdili da je D.Š. iz Banjaluke prekršio Zakon o javnom redu i miru, na način da je fizički napao M.M. iz Prijedora, koji je prethodno narušio javni red i mir galamom i bukom, te je isti prekršio Zakon o javnom redu i miru. On je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 0,75 promila alkohola u organizmu.

Vlasniku navedenog ugostiteljskog objekta, R.Š., kao i radniku N.I. uručen je prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.
O navedenom je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI