“Budući kriminalista” polomio vilicu djevojci u kafiću

Pijani mladić, Žarko Rajković 1998. godište iz Gacka, student druge godine kriminalistike, u kafiću Jerry, staklenom čašom polomio je Tari Grebenar, bivšoj djevojci, vilicu.

Drama se odigrala prije dva dana u lokalu Jerry u Ulici vojvode Stepe Stepanovića oko 23:20 časa. Nesrećna djevojka Tara Grebenar čeka operaciju vilice na UKC RS, a nasilnik čeka za koje djelo će ga teretiti Tužilaštvo.

Kako nam je ispričala žrtva, bivši mladić je šamarao pred gostima i konobarom kojeg poznaje, a da niko nije ni “prstom mrdnuo”. Nakon toga se kaže sakrila u toalet i pozvala policiju. Dok je čekala dolazak policije, priča nam, da su je gosti kafića “nagovarali” da izađe iz toaleta, da joj “neće ništa”.

U međuvremenu, kaže pozvala je policijska patrola i najavila svoj dolazak, što je ohrabrilo da izađe iz toaleta. U momentu kada je izlazila iz lokala, Rajković je “zgrabio veliku čašu i pogodio je u glavu”. U tom momentu je priča nam, došla policija koja je Rajkovića morala fizički savladati da bi ga priveli. Taru Grebenar je vozilo hitne pomoć, prevezlo na hirurgiju, gdje su joj sanirali posjekotinu na licu.

U  PU Banja Luka su nam potvrdili da su postupili po zaprimljenoj prijavi i lišili slobode Ž.R.  te preduzimaju radnje na utvrđivanju svih okolnosti o čemu je obavješteno i nadležno tužilaštvo.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: