Bravo za Čaire! Roditelji i djeca zajedničkim snagama

Ekipa iz naselja Čaire radi punom parom. Početni entuzijazam uređenja školskog dvorišta, pretvorio se u pravi poduhvat. Roditelji i djeca iz tog naselja svojim radom i o svom trošku, obnovili su većinu sportskih sadržaja na igralištu O.Š. “Jovan Cvijić”.

Do sada su u nekoliko odvojenih akcija napravili i postavili sto za stoni tenis, stubove za mrežu za tenis, ocrtali su igralište za odbojku, uredili fudbalski teren i golove, napravili I postavili sprave za vježbanje i još mnogo, mnogo puta sve očistili.

U toku je akcija izgradnje, odnosno postavljanje betonskog korita i česme za vodu. U toku dana trebalo bi da se postave nove table i obručevi na košarkaškom terenu.

 

Radovi su ubrzani jer u nedjelju 16.07.2017. organizuju tradicionalno druženje na školskom igralištu O.Š. “Jovan Cvijić”. Druženje počinje, a kako drugačije, nego čišćenjem i košenjem zelenih površina u naselju i školskom igralištu!

Sportska takmičenja planirana su od 18:30h i to u košarci, fudbalu, odbojci i stonom-tenisu. Snage će odmjeriti ekipe iz mjesne zajednice i to “Bulevara”, “Haništa” i “Čaira” objedinjene u radu i organizaciji u MZ Bulevar i “Incijativi građana Bulevar”.

I ovom prilikom  prikupljaće pomoć za najugroženije porodice.

Sugrađanima poručuju :

“Želimo da se zahvalimo svima koji su pomogli na bilo koji način. Banjalučka pivara kao vijerni prijatelj i upravu škole, svaki vid pomoći i podrške nama puno znači jer znamo da imamo jednu “zdravu” priču i da radimo pravu stvar za naše naselje”.

Ranije objavljen tekst:

Bravo za “Čaire”! Odličan primjer saradnje škole i komšija

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: