Borba protiv bahatih vozača i nesposobnih gradskih službenika

Izrevoltiran bezobrazlukom vozača ali i nemoći nadležnih službi Uprave grada Banjaluka, Goran Pivašević član Savjeta MZ Centar 2 na društvenoj mreži se obratio bahatim vozačima ali i nadležnim službama. Ne želeći da prepričavamo šta je napisao u cjelini uz njegovo odobrenje prenosimo šta je javno poručio vozačima, činovnicima i službenicima:

DRAGI NESAVJESNI GRAĐANI BANjALUKE koji parkirate automobile na divljem parkingu pored bivše RK “Centar”! U narednom periodu naći ću lično način, kao bezvrijedni član Savjeta MZ Centar 2 (jer se smisao MZ obezvrijedio) da stanem vašem neodgovornom ponašanjem u centru grada!

Svaki dan preko pješačke zone, na mjestu gdje nikada u istoriji nije bio prilaz vozilima, ulazite svojim vozilima, ugrožavate bezbjednost kretanja pješaka, uništavate posađeno drveće, uništavate popločanje i pravite nered samo da biste besplatno (počevši od 06:50 kada se srećemo na trotoaru) parkirali automobil na divljem parkingu u strogom centru grada. Pronašli ste “rupu u zakonu” i formirali “svoja prava”, jer vas na privatnom zemljištu pravno niko ne može kazniti.

Samo vas posmatram već godinu dana, a zadnjih nekoliko mjeseci prikupljam sve informacije u vezi tog prilaza. Vjerovatno sam u Odjeljenju za prostorno uređenje dosadio svojim dosadnim mejlovima, ali evo sada i oni mogu vidjeti i zbog čega.

Danas, 24.01.2018. ste otišli još “stepenicu više” – FORMIRALI STE NOVI PRILAZ I SA JOŠ JEDNE STRANE DO SVOG DIVLjEG PARKINGA – UZ SAMU STAMBENU ZGRADU I PROSTORIJE MJESNE ZAJEDNICE CENTAR 2!

Hoćete li da vam napravimo i rampu kako biste mogli parkirati u ulazu zgrade?

E sada ćete osjetiti kako se pravi snaga mjesne zajednice!

Samo me pratite!
Samo se podsmjehujte!

Goran Pivašević, član Savjeta MZ Centar 2.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: