Bizarna pojava u Banjaluci, uništavanje saobraćajnih znakova

Gradske vlasti izdvojile su više od 45.000 KM za saniranje štete koja je nastala na saobraćajnoj signalizaciji od početka godine.

Prema podacima nadležnog Odjeljenja za saobraćaj i puteve, za sedam mjeseci tekuće godine uništeno je ili oštećeno oko 200 saobraćajnih znakova, deset saobraćajnih ogledala, šest svjetlećih saobraćajnih znakova „Meta“, a 15 stajališnih oznaka je uništeno u potpunosti. Takođe je i porušeno preko 500 znakova.

Osim štete na saobraćajnoj signalizaciji, koja nastaje kao posljedica saobraćajnih nezgoda, sve je češće uništavanje saobraćajne signalizacije od strane nesavjesnih pojedinaca.

[contact-form][contact-field label=”Ime” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Web stranica” type=”url” /][contact-field label=”Poruka” type=”textarea” /][/contact-form]

U zadnjih nekoliko mjeseci više puta je namjerno uništena, pa i otuđena saobraćajna signalizacije koja definiše zabranu saobraćaja preko mosta u naselju Priječani. Isto se ponavlja i sa signalizacijom koja je postavljena na Zelenom mostu, koju su od početka jula u četiri navrata vandali bacali u Vrbas, uključujući i branike.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: