Biciklisti izbacili vozače sa ulica, trka zatvorila saobraćaj u više ulica

U više banjalučkih ulica danas će u različitim vremenskim intervalima biti obustavljen saobraćaj zbog Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Od 8 do 20 časova saobraćaj će biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje svetog Save do Bulevara cara Dušana.

Obustava saobraćaja od 9 do 18 časova biće u Ulici Dr Mladena Stojanovića na dijelu od Ulice Trive Amelice do Ulice Olimpijskih pobjednika, te u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Ulice Olimpijskih pobjednika do Aleje Svetog Save.

U periodu od 14 do 17 časova biće zatvorene ulice u Ulici Kralja Patra Prvog Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patre, te u ulicama Patre, Teodora Kolokotronisa i na Bulevaru cara Dušna, na dijelu od Ulice Teodora Kolokotronisa do ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića.

U Ulici Trive Amelice, te na dijelu od Ulice Krajiških brigada do Bulevra srpske vojske saobraćaja neće biti u periodu od 15 do 17.30.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: