Besplatno predavanje za trudnice i mlade majke

U Banjaluci se ove godine po drugi put organizuje veliki i besplatni događaj pod nazivom “Podrška dojenju u okviru Međunarodne sedmice dojenja”.
Svrha ovog događaja je informisanje trudnica, mladih majki i uopšte javnosti o značaju dojenja te promocija i prevencija reproduktivnog zdravlja žena.

– Ove godine ćemo na događaju pored WHO smjernica u dojenju, značaju dojenja i upotrebi vitamina govoriti i o veoma važnoj temi – dojenju prijevremeno rođenih beba – kaže Vlatka Bojanić iz Škole za trudnice „Radosnica“, koja je organizator događaja.
Događaj su podržali zdravstveni radnici i saradnici sa bogatim iskustvom u oblasti laktacije, kao i Grad Banjaluka koji je ustupio prostor u Domu omladine.
Upravo tamo će 2. avgusta od 18 časova biti organizovano predavanje, a prijave su obavezne na broj telefona 065 915 979 ili putem društvenih mreža pomenute škole.

Između ostalih, učesnici su dr Ljubo Višekruna, spec. pedijatrije i neonatologije, dr Veroslava Milošević, spec. pedijatrije i neonatologije, kao i babice Gordana Bednaš i Snježana Prolić.

– Nakon stručnog predavanja uslijediće velika nagradna igra sa bogatim nagradama koje su obezbijedili naši prijatelji, a koje će olakšati period laktacije kao i prve dane sa bebom – bejbi njanjalica, izdajalica, jastuci za dojenje, edukacije, trudničko i newborn fotografisanje, torta od pelena, trudnička haljina, brojni kozmetički proizvodi i preparati i još mnogo toga – poručuju organizatori.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI