Besplatni kursevi u okviru Programa cjeloživotnog učenja na Ekonomskom fakultetu

U toku je upis na kurseve u okviru Programa cjeloživotnog učenja koji će biti organizovani na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci u periodu od 18.01. – 16.02.2019. godine.

Univerzitet u Banjoj Luci je partner u projektu „Jačanje kapaciteta za promjene u turizmu na Zapadnom Balkanu: izgradnja kompetencija za upravljanje kulturnim nasljeđem i kulturnim turizmom – CULTURWB“, koji je jedan od 147 projekata odobrenih za finansiranje u okviru Erazmus + projekata. U realizaciji CULTURWB  projekta učestvuje trinaest partnera iz regije i EU.

U skladu sa ciljevima projekta, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci već drugu godinu za redom organizuje kurseve cjeloživotnog učenja, koji u fokus stavljaju izgradnju i unapređivanje kompetencija za kvalitetno upravljanje kulturnim nasljeđem i kulturnim turizmom i namijenjeni su obrazovanju zaposlenih u ustanovama kulture i zaštite kulturnog nasljeđa, kao i drugim zainteresovanim licima. Fotografije i komentare učesnika prvog ciklusa kurseva možete pogledati ovdje.

Upis traje do 11.01.2019. godine

Nakon zatvaranja konkursa za upis, kandidati će biti obaviješteni o rezultatima upisa, daljim koracima i terminima predavanja.

kursevi su besplatni, stipendirani od strane Evropske unije.

Po završetku edukacije polaznicima kurseva će biti dodijeljeni sertifikati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: